Wat kost een mondkapje?

Bij deze vraag moeten we eerst gaan kijken wat voor mondkapjes er zijn, zodat we geen appels met peren gaan vergelijken.

Er zijn wegwerp- en wasbare / herbruikbare mondkapjes. De wegwerp gooi je na gebruik bij de restafval, de laatste kun je wassen op 60 graden. De herbruikbare is dus beter voor het milieu, en bij vaker gebruik ook goedkoper.

De wegwerpmondkapjes kun je tegenwoordig bij bijna elke supermarkt en kruidenier vinden. Je kunt ze krijgen in effen wit of blauw. Je koopt ze daar in aantallen van 10 tot in veelvoud daarvan. Prijs per 10 mondkapjes is bij de Hema 7 euro (31-5-2020).

Wij verkopen herbruikbare, wasbare mondkapjes. Heel duurzaam, en beter voor het milieu. Deze zijn gemaakt van katoen met een extra ruimte voor een extra filter. Deze zitten er vaak bij. De stof is Oeko Tex Standard 100 gecertificeerd. De mondkapjes die we verkopen zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs, en ook hebben we mondkapjes voor kinderen. De verkoopprijs van onze mondkapjes kosten, op het moment van schrijven, 11,95.

Update: sinds kort is onze prijs verlaagd. De prijs van de mondkapjes die we verkopen is 9,95.